Καταμετρητές Χρημάτων

Καταμετρητές Χρημάτων

3 τρόποι για να αποφεύγετε τα πλαστά χαρτονομίσματα

461 views

Με τρεις απλούς τρόπους μπορεί κανείς να διαπιστώσει αν ένα χαρτονόμισμα που έχει πάρει στα χέρια του είναι πλαστό. Ο έλεγχος με την αφή, ο έλεγχος με το μάτι και η εξέταση υπό γωνία είναι το τρίπτυχο που πρέπει να ακολουθούν όσοι θέλουν να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ

150 views

Με τον όρο χρήμα, εννοούμε καθετί που έχει τη γενική αποδοχή ως μέσο συναλλαγών και διακανονισμού χρεών. Οι δύο μορφές χρήματος που αφορούν τα χαρτονομίσματα και τα μεταλλικά νομίσματα έχουν την ιδίοτητα να εξοφλούν αμέσως τις χρηματικές συναλλαγές. 

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζατε για το Ευρωπαϊκό Χαρτονόμισμα

115 views

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που ίσως δεν γνωρίζατε για το Ευρωπαϊκό Χαρτονόμισμα

Αυτοί είναι οι συμβολισμοί των τρόπων ανίχνευσης της γνησιότητας των χαρτονομισμάτων .

128 views

Αυτοί είναι οι συμβολισμοί των τρόπων ανίχνευσης της γνησιότητας  των χαρτονομισμάτων . 

100% Πιστοποίηση ECB

96 views

Τα πλαστά χαρτονομίσματα κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ανέκαθεν στην ελληνική αγορά.Ιδιαίτερα τη σήμερον ημέρα που η τεχνολογία ακμάζει και η δημιουργία πανομοιότυπων χαρτονομισμάτων είναι πιο αποτελεσματική , η πλαστότητα αυτών έχει αυξηθεί. Mi vitae magnis Fusce laoreet nibh felis porttitor laoreet Vestibulum faucibus. At Nulla id tincidunt ut sed semper vel Lorem condimentum ornare.

Αντικατάσταση ή μη, των φθαρμένων ή ελλειπών τραπεζογραμματίων ευρώ

79 views

Τα φθαρμένα ή ελλιπή τραπεζογραμμάτια ευρώ (π.χ. όσα έχουν καεί, κοπεί ή αποσυντεθεί σε ορισμένα σημεία), τα οποία πληρούν ορισμένα κριτήρια, αντικαθίστανται από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ. Τα τραπεζογραμμάτια που έχουν καταστεί ελλιπή ή φθαρεί σκόπιμα δεν εξαργυρώνονται.

H Contact στο περιοδικό 7 DAYS της Μυκόνου.

175 views

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω το αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα 7 days της Μυκόνου για την εταιρεία Contact Ξενάκης.

300.000 πλαστά χαρτονομίσματα απέσυρε η ΕΚΤ

205 views

Περίπου 301.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ, 20ευρα και 50ευρα στην πλειοψηφία τους, αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία το πρώτο εξάμηνο του 2018 καταγράφοντας σημαντική μείωση σε σχέση με την προηγούμενο εξάμηνο.