Μισθώσεις Εκτυπωτών, Φωτοτυπικών & Πολυμηχανημάτων

Η Contact προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία με τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις και ενοικιάσεις μηχανημάτων. Υποστηρίζει την μίσθωση εκτυπωτικών συστημάτων με μηνιαίο πάγιο & χρέωση ανά αντίγραφο.

Στην Contact θα βρείτε το εκτυπωτικό σύστημα που σας ταιριάζει καλύτερα. Εσείς θα επιλέξετε μεταξύ φωτοαντιγραφικού ή πολυμηχανήματος ή εκτυπωτή, έγχρωμης ή ασπρόμαυρης εκτύπωσης τροφοδότη πρωτοτύπων, αυτόματη διπλή όψη , μέγεθος πρωτοτύπου Α4 ή Α3 , δικτυακή σύνδεση ή usb.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκτυπωτικών συστημάτων κορυφαίων & μεγάλων εταιριών, όπως η Konica Minolta & Ricoh.

Μισθώστε τώρα ένα εκτυπωτικό μηχάνημα και δείτε την εταιρεία σας να αποκτά μία σειρά από πλεονεκτήματα.

  • Δεν είστε υποχρεωμένοι να δαπανήσετε κεφάλαιο και να επενδύσετε στην αγορά μηχανήματος.
  • Η μίσθωση εκπίπτει άμεσα στο φορολογητέο εισόδημα της επιχείρησής σας , σε αντίθεση με την  σταδιακή απόσβεση αγοράς ενός νέου εκτυπωτικού μηχανήματος.
  • Δεν επιβαρύνεστε με την αγορά γραφίτου, ανταλλακτικών και με την δαπάνη επισκευής. Η μίσθωση περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα υλικά, τόνερ ,ανταλλακτικά και την συντήρηση.
  • Συνεχόμενη ομαλή λειτουργία του μηχανήματός σας χάρη στην άμεση επίλυση πιθανών βλαβών. Απεριόριστες επισκέψεις & ετήσια προληπτική συντήρηση χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Αντικατάσταση του  μηχανήματος όταν αυτό δεν επισκευάζεται με ιδίων δυνατοτήτων, χωρίς επιβάρυνση ή αλλαγή χρεώσεων στην εν λόγω σύμβαση.Μεταφορά του μηχανήματός σας που χρήζει επισκευής προς την εταιρεία μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Προσωρινή αντικατάσταση με άλλο ίδιων δυνατοτήτων μέχρι την ολοκλήρωση της επικευής του.

Η Contact σας εγγυάται την καλύτερη συνεργασία με 100% κάλυψη των αναγκών σας με πρωτοποριακά & εξελιγμένα εκτυπωτικά μηχανήματα και την υποστήριξη στο service από το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό της τμήμα.

Εσείς μας ενημερώνετε για τις ανάγκες σας και εμείς σας βρίσκουμε μια σειρά από λύσεις που σας καλύπτουν πλήρως.