Cart
Custom content

This is custom content

Τεχνολογία

Τεχνολογία

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η πλαστικοποίηση χαρτιού είναι μία διαδικασία στην οποία ανατρέχουμε όλοι όταν θέλουμε να προστατέψουμε ένα έγγραφο , μία εικόνα κ.α. Προστατεύει το χαρτί από οποιαδήποτε φθορά όπως το σκίσιμο το λέρωμα ή οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση. Στην πλαστικοποίηση χρησιμοποιείται μία λεπτή μεμβράνη, η οποία ονομάζεται διαφάνεια πλαστηκοποίησης. Αυτή αγκαλιάζει το χαρτί και στις δύο πλευρές του, την μπροστινή και την οπίσθια. Στην πορεία αυτή κολλάει πάνω στο χαρτί με την διαδικασία της θερμής κόλλησης και ενσωματώνεται πάνω του.

label
remove_red_eye 13427 views

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Αυτοκίνητο που εκτυπώθηκε μόλις σε 44 ώρες.  Στο μέλλον θα μπορούν τα αυτοκίνητα να παράγονται επιτόπου.  Το «Strati» είναι το νέο εκτυπωμένο αυτοκίνητο το οποίο παρουσιάστηκε από την αμερικανική εταρεία Local Motors  στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο  Σικάγο. Στην έκθεση αυτή έγινε η 44ωρη κατασκευή του μπροστά στα μάτια των θεατών.

label
remove_red_eye 1735 views

Ο πρώτος κερματοδέκτης ήταν εφεύρεση Έλληνα επιστήμονα .

Ο πρώτος κερματοδέκτης ήταν εφεύρεση έλληνα επιστήμονα. Ο Ήρωνας κατασκεύασε αυτόματες πόρτες, μηχανικό κουκλοθέατρο, ηλιακό συντριβάνι και την πρώιμη ατμομηχανή... 

label
remove_red_eye 1243 views

H νέα τεχνική εκτύπωσης 3D εμπνευσμένη από τον terminator.

Η ιδέα της τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Η νέα τεχνική με την οποία επιτυγχάνεται η «γέννηση» των αντικειμένων μέσα από μια απλή μηχανή όμως, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

label
remove_red_eye 890 views

3D εκτύπωση από μέταλλα αστεροειδούς.

Η Planetary Resources είναι μια από τις πλέον δραστήριες εταιρείες στον «φουτουριστικών» χαρακτηριστικών μεν, υπαρκτό πλέον δε, τομέα της εξόρυξης πρώτων υλών από αστεροειδείς- και ως εκ τούτου, πραγματοποιεί έρευνες σε μια σειρά από σχετικές υποκατηγορίες ενδιαφέροντος.Mi vitae magnis Fusce laoreet nibh felis porttitor laoreet Vestibulum faucibus. At Nulla id tincidunt ut sed semper vel Lorem condimentum ornare.

label
remove_red_eye 927 views

Oι 3D printers έρχονται πιο κοντά στην εκτύπωση πυραύλων.

Μια δοκιμή που έφερε ένα βήμα πιο κοντά την αξιοποίηση της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην εξερεύνηση του διαστήματος, ολοκλήρωσαν πριν από λίγα 24ωρα επιστήμονες της NASA, στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Marshall στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

label
remove_red_eye 932 views