3D Εκτυπωτής Da Vinci 1.0 Pro 3in1

990,00 € με ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: 3-4 Ημέρες

O 3D Εκτυπωτής Da Vinci 1.0 Pro 3in1 είναι ο 3D εκτυπωτής, ο οποίος μπορεί να κάνει ταυτόχρονα scan, εκτύπωση και χάραξη. Είναι κατάλληλος για διακοσμητές , γραφίστες και για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές και εξατομικευμένες 3D εκτυπώσεις - δημιουργίες.

3D Εκτυπωτής Da Vinci 1.0 Pro 3in1

Το scanner μπορεί να αναδημιουργήσει τα αντικείμενά σας ψηφιακά και έτσι είτε να τα εκτυπώσετε όπως είναι, είτε να προσαρμόσετε στο σκαναρισμένο αρχείο στο post- production software επιπρόσθετα χαρακτηριστικά που εσείς επιθυμείτε.

Η λειτουργία του είναι πάρα πολύ απλή και φιλική προς το χρήστη. To bed print από αλουμίνιο εξαπλώνει τη θερμότητα ομοιόμορφα για να μειώσει τις πιθανότητες της παραμόρφωσης. Διαθέτει χαμηλής συντήρησης εξωθητή και βελτιωμένη βαθμονόμηση, τα οποία και τα δύο βελτιώνουν την ποιότητα εκτύπωσης. Ο εκτυπωτής λειτουργεί με με ιδιωτικά νήματα , έτσι μπορείτε να εκτυπώσετε σε PLA ή ABS θερμοπλαστικό της επιλογής σας. Μπορείτε να αλλάξετε τον εξωθητή για να αναβαθμίσετε τον προαιρετικό laser χαράκτη, ο οποίος αφήνει να εξατομικεύσετε τα αντικείμενά σας. Μπορείτε να κάνετε χάραξη σε ξύλο, δέρμα και πολλά άλλα υλικά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ο επαγγελματικός 3-σε-1 3D Εκτυπωτής
Με ενσωματωμένο 3D Scanner, δυνατότητα επιλογής τοποθέτησης Laser Engraver για χαράξεις, και τη δυνατότητα επιλογής υλικού ABS και PLA 1,75 mm από οποιονδήποτε κατασκευαστή, ο da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 ANiMA Edition είναι ο τέλειος εκτυπωτής για να γίνετε ο ίδιος κατασκευαστής! Ο da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 ANiMA Edition είναι κατασκευασμένος για όσους αναζητούν high-end απόδοση 3D εκτύπωσης. Διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη θερμαινόμενη πλατφόρμα, ταχύτητα και ρύθμιση κινήσεων, ενώ επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με πλατφόρμα εκτύπωσης αλουμινίου για καλύτερο αποτέλεσμα εκτύπωσης.

3D Scanning
Ο da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 ANiMA Edition διαθέτει:
 Αυτόματη περιστρεφόμενη πλατφόρμα 360°.
 Διπλή τεχνολογία σάρωσης με λέιζερ για σύλληψη κάθε λεπτομέρειας χωρίς παραμορφώσεις.
 Λειτουργία Multi-scan, η οποία σας επιτρέπει να σαρώσετε τα μοντέλα σας σε πολλαπλές οπτικές γωνίες, τις οποίες το λογισμικό θα συγχωνεύσει στη συνέχεια σε μία εικόνα για να παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Η αυτόματη διαδικασία απεικόνισης διαρκεί μόλις 5 λεπτά και τα αντικείμενα που προκύπτουν από τη σάρωση είναι πλήρως επεξεργάσιμα: μπορείτε να αλλάξετε την κλίμακά τους, να τα επανατοποθετήσετε και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό post-production λογισμικό για να δώσετε στις εκτυπώσεις σας μοναδικό φινίρισμα.

3D Printing
Ο da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 ANiMA Edition διαθέτει πλατφόρμα εκτύπωσης αλουμινίου που επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και μειώνει τις πιθανότητες στρέβλωσης. Ο σχεδιασμός της κεφαλής εκτύπωσης σας επιτρέπει να την απελευθερώσετε γρήγορα για εύκολο καθαρισμό. Επίσης, ο εκτυπωτής είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει υλικά εκτύπωσης ABS και PLA 1,75mm από τρίτους κατασκευαστές, ενώ διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ευθυγράμμισης (calibration) που διευκολύνει τη διαδικασία, απλά ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Το μέγιστο μέγεθος κατασκευής ανέρχεται στα 20 x 20 x 19 εκατοστά.

Συνδεθείτε από οπουδήποτε στο οικιακό σας δίκτυο
Ο da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 έχει ενσωματωμένο ασύρματο τοπικό δίκτυο σύνδεσης (Wireless LAN), επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με το φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας από οπουδήποτε, στο σπίτι σας, το σχολείο, ή το γραφείο.

Λογισμικό XYZware Pro: Ακριβής έλεγχος της εκτύπωσης
Το νέο και βελτιωμένο λογισμικό XYZware Pro σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε πολλαπλές ρυθμίσεις, όπως την ταχύτητα εκτύπωσης και τα υποστηρικτικά τμήματα εκτύπωσης (supports). Έχει βελτιωμένες ταχύτητες προετοιμασίας δειγμάτων, ενώ διαχειρίζεται όλες τις παραμέτρους του προαιρετικού laser engraver. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν λογισμικά από άλλες πηγές για ρύθμιση ακόμα περισσότερων παραμέτρων.

Λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος 3D Printer da Vinci 1.0 Pro 3 (3D Printer, Laser Scanner and Laser Engraver)
Μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης : 200 x 200 x 190 mm
Ανάλυση : Fine 0.1 mm (100 microns)
Standard : 0.2 mm (200 microns)
Speed : 0.3 mm (300 microns)
Ultra-Fast : 0.4 mm (400 microns)
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ) : 468 x 510 x 558 mm
Βάρος 3D Printer : 26 kg

Διαθέσιμα Yλικά PLA & ABS cartridges διάφορων χρωμάτων
Δυνατότητα χρήσης υλικών τρίτων κατασκευαστών
Χρώματα & Υλικά ανά εκτύπωση : 1
Δωρεάν Software Σχεδιασμού : ΝΑΙ
Δωρεάν Software εκτύπωσης : ΝΑΙ
Υποστηριζόμενα Αρχεία : .stl, XYZ Format (.3w)
Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα : Windows 7 and above (for PC) Mac OSX 10.8 and above (for Mac)
Note: Standard VGA driver on operating system, or a graphics card that doesn't support OpenGL 2.1, may cause unknown error in XYZware.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ενσωματωμένου Laser Scanner 
Scan Technology: Slit Laser Triangulation
Scan Resolution (Diameter x H): 3 x 3 cm – 15 x 15 cm/
Scan Resolution: 2140 points/cm2
Turntable payload ≦ 3 Kg
Scan Accuracy: 0.25mm
Scan Software: XYZscan

Τεχνικά Χαρακτηριστικά ενσωματωμένου Laser Engraver (Προαιρετικός εξοπλισμός)
Engraving area : 20 cm x20 cm
Output Power : 350mW ± 10%
Laser Wavelength : 450nm+5nm/-10nm
InGaN File Types : JPG / PNG / GIF / BM
Laser Software : XYZware Pro

Τεχνολογία Εκτύπωσης3D Εκτύπωση
Ταχύτητα αντιγραφής0,3mm(300 microns)
ΑνάλυσηFine 0,1mm(100 microns)
Μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης200x200x190 mm
Standard0,2mm (200 microns)
Ultra-Fast0,4 mm (400 microns)
Χρώματα και υλικά1/εκτύπωση
Διαθέσιμα υλικάPLA $ ABS CARTRIDGES Διαφόρων χρωμάτων
Δωρεάν Sofware σχεδιασμού και εκτύπωσηςΝαι
Scan TechnologySplit Laser Triangulation
Scan resolution(Diameter xH)3 x 3cm -15 x 15 cm
Turntable playload≤3 kg
Scan Accurancy0,25mm
Scan SoftwareXYZscan
Βάρος26 kg
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)(ΜxΠxΥ) 468x510x558 mm

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε την κριτική σας

3D Εκτυπωτής Da Vinci 1.0 Pro 3in1

3D Εκτυπωτής Da Vinci 1.0 Pro 3in1

O 3D Εκτυπωτής Da Vinci 1.0 Pro 3in1 είναι ο 3D εκτυπωτής, ο οποίος μπορεί να κάνει ταυτόχρονα scan, εκτύπωση και χάραξη. Είναι κατάλληλος για διακοσμητές , γραφίστες και για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές και εξατομικευμένες 3D εκτυπώσεις - δημιουργίες.

Γράψτε την κριτική σας